محل تبلیغات شما
اریس یا ریس ( اونجوری که در تبریز تلفظ میشه ! ) دارای ترکیب پسته ، شکر ، شیر ، وانیل و کاکائو هستش. توی آذربایجان شرقی ، قدیم بهش " سوت شیرینی سی " یا " بستنی خشک " یا " شیرینی شیر " هم می گفتند. این شیرینی محلی ، اغلب برای پذیرائی از مهمون ها در مناسبت ها و عید ها پخت می شد. به غیر از اون شیرینی بود که بجای قند در کنار چای میل می شده. سوت شیرینی سی معمولا در طعم های ساده ، پسته ای ، گردویی ، زعفرانی ، کاکائویی پخت می شده.

بلندر Blender ( مخلوط کن ) برای منوی سرد

بایدها و نبایدهای قرنطینه ( شماره 3 ) : آبمیوه و شربت بجای شیرینی

بهداشت و مسمومیت ها در صنایع شیرینی و شکلات

، ,شیرینی ,ها ,سوت ,پسته ,شیر ,پخت می ,سوت شیرینی ,شیرینی سی ,می شده ,که بجای

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گنجینه ی بهترین اشعار WWW.MASIHEMAN.COM