محل تبلیغات شما
اریس یا ریس ( اونجوری که در تبریز تلفظ میشه ! ) دارای ترکیب پسته ، شکر ، شیر ، وانیل و کاکائو هستش. توی آذربایجان شرقی ، قدیم بهش " سوت شیرینی سی " یا " بستنی خشک " یا " شیرینی شیر " هم می گفتند. این شیرینی محلی ، اغلب برای پذیرائی از مهمون ها در مناسبت ها و عید ها پخت می شد. به غیر از اون شیرینی بود که بجای قند در کنار چای میل می شده. سوت شیرینی سی معمولا در طعم های ساده ، پسته ای ، گردویی ، زعفرانی ، کاکائویی پخت می شده.

بلندر Blender ( مخلوط کن ) برای منوی سرد

بایدها و نبایدهای قرنطینه ( شماره 3 ) : آبمیوه و شربت بجای شیرینی

بهداشت و مسمومیت ها در صنایع شیرینی و شکلات

، ,شیرینی ,ها ,سوت ,پسته ,شیر ,پخت می ,سوت شیرینی ,شیرینی سی ,می شده ,که بجای

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

داعش سیاست نگار